Coaching

Wat houdt coaching precies in?

Door middel van onze coaching sessies wordt u geholpen om uw organisatie of bedrijfspersoneel naar een hoger niveau te tillen. Er zal in eerste instantie een Coaching Plan worden opgesteld, hierbij wordt ook aangegeven hoeveel sessies nodig zullen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. In deze sessies zullen verschillende onderwerpen en technieken worden behandeld, afhankelijk van uw doelen.

Typen coaching

CoachingEindhoven.nl biedt een aantal verschillende soorten coaching, zoals onder andere Loopbaan Coaching. Tijdens deze sessies ontdekt u uw competenties en wordt er in gegaan op belangrijke vragen wat betreft uw toekomstige droombaan. Ook leert u (uzelf) presenteren en wordt u geholpen in het maken van bepaalde keuzes.

Een ander type coaching is Business Coaching. Bij deze coaching sessies wordt u bijvoorbeeld ondersteund in het opstellen van strategische Management of Beleidsplannen, of wordt er ingegaan op de verbetering van de Sales resultaten.

Daarnaast kunt u ook denken aan bijvoorbeeld Sollicitatietrainingen. Tijdens deze training wordt er ingegaan op het gehele solliciatietraject. Van het opstellen van een perfect CV en solliciteren tot contractonderhandelingen. Na deze training bent u in staat uzelf goed te presenteren, uw netwerk te activeren om zo relevante vacatures te vinden en uw hierop voor te bereiden.Lees hier meer over Loopbaanadvies, Management Coaching, Reïntegratie en Outplacement.
Lees hier meer over Life Coaching, NLP Coaching, en Personal Coaching.